Vi skal reise jorden rundt

Beslutningen er tatt! I høst legger vi ut på vårt livs store eventyr med hele familien! Vi skal reise jorden rundt i 11 måneder!

Noen drømmer er til for å oppfylles, og dette er en slik. Livet er rett og slett for kort til ikke å gjør det man går rundt og drømmer om.

Reiselyst

I noen år nå, har mannen i huset og jeg, gått rundt og drømt om å gjøre noe hyggelig med familien, noe som røsker oss litt opp fra A4-tilværelsen, med levering i barnehage og på skolen, jobb, middager, diverse fritidsaktiviteter man skal kjøre ungene rundt på, og dager som bare går så alt for fort uten at man egentlig husker hva man gjorde i går.

De siste årene har i tillegg til store og hyggelige begivenheter i familien, også inneholdt tøffe runder med alvorlig sykdom der man har kjent på følelsen av å ikke være udødelig. Vi har opplevd hvor skjørt livet er, og forstått at man bør leve livet NÅ mens man har det, og ikke utsette alt til senere.

Felles opplevelser

Vi har forstått at ungene på rekordtid kommer til å vokse oss over hodet, og at de blir store så alt for fort. Derfor skal vi nå prøve å verne om den fantastiske tiden vi kan ha sammen nå når de er små, og sammen skape gode opplevelser som vi håper kan gjøre at vi har noe unikt å se tilbake på når guttene blir større og plutselig forlater redet til fordel for egne opplevelser og nye livssituasjoner.

Vi har lyst til å se mer enn vår egen hage, oppleve andre smaker, og vise guttene at det finnes så utrolig mange hyggelige folk rundt omkring i verden, som vi sikkert må bruke hele kroppen og en god del fantasi for å forstå og kommunisere med. Vi ønsker at vi sammen skal oppleve steder i virkeligheten, som vi vanligvis bare ser på film, TV og leser om i bøker.

Men mest av alt skal vi bare ha det hyggelig sammen som familie, nyte dagene, skape gode minner, og gjøre akkurat det vi har lyst til!

Blogge om opplevelsene

Nå har vi opprettet denne bloggen, www.norwegiantravelfamily.no i håp om å kunne dele litt fra turen vår og alle forberedelser som må til før en familie på fire kan legge ut på tur.

Vi håper også å kunne inspirere andre barnefamilier til å ta seg en tur de kanskje ikke vanligvis ville dratt på, se steder de ikke hadde tenkt på før, og bo på litt andre hoteller enn vanlig, og oppleve litt mer enn stranda og bassenget man vanligvis ligger paddeflat ved. (Ikke at ikke vi også kommer til å gjøre akkurat det! Vann og bading er en stor del av en vellykket ferie!!)

Vi ønsker å komme med tips til ting vi har erfart tidligere, og som vi nå kommer til å erfare, alt fra pakking av kofferten, hva vi gjør for å aktivisere store og små på fly og tog, hvordan vi legger opp dagene, og sikkert mange andre ting.

Vi håper du har lyst til å følge oss på ferden!

Legg gjerne igjen en kommentar her på bloggen om du har tips til oss eller forslag til hva vi bør skrive om!

Ha en fin dag videre!

—–
* Beate *
The Norwegian Travel Family